Diensten

Home / Diensten
Webdesign Breda
Bent u op zoek naar een professionele en betaalbare webdesign in Breda en omgeving? Dan bent u bij Webdesign Breda076 aan het goede adres. Wij kunnen van uw wensen, een passende en professionele webdesign maken. De door ons ontwikkelde websites zijn standaard voorzien van een responsive webdesign zodat het ontwerp zich automatisch aanpast aan de schermgrootte. Dit betekent dat de lay-out ten alle tijden goed zichtbaar is op een desktop pc, laptop, tablet en of smartphone / mobiel.
Webshop
U wilt een webwinkel of webshop starten maar weet niet waar u moet beginnen? Geen probleem, wij kunnen u kort en duidelijk informeren over de belangrijke onderwerpen en onderdelen van een webshop. Aan de hand van uw wensen maken wij voor u een korte stappenplan waarna wij een passende en professionele webshop voor u ontwikkelen. In combinatie met een gebruiksvriendelijke CMS (Content Management System) op maat kunt u uw webwinkel gemakkelijk en snel zelf beheren.
SEO
Zoekmachine optimalisatie (SEO) is het proces waarbij uw website in de (organische) zoekresultaten van een zoekmachine verbeterd wordt. De gedachte hierachter is om uw website hoger in o.a. Google te laten komen en zoveel mogelijk relevant verkeer naar uw website te trekken. Wij kunnen d.m.v. maatwerk en advies tegen betaalbare prijzen uw website beter vindbaar maken in zoekmachines zoals Google, Bing, Yahoo, Lycos etc. De drie belangrijke onderdelen van SEO: techniek (technische bouw website), tekst (copywriting) en links (linkpopulariteit).